Sobre Regisa

Selecció REGISA, L'Art del bon gust

Selecció Regisa arriba als 35 anys d'història, mantenint-se com un referent en el sector serveis, i com empresa pionera especialitzada en productes d'alta gama destinats principalment a la restauració, l'hostaleria i a les xarcuteries. L'aval de tots aquets anys d'experiència, el bon servei en el seu dia a dia, i la garantia d'oferir als seus clients productes de màxima qualitat, en son la principal raó de ser.

L'actual President de REGISA, el Sr. Gerard Vilà, juntament amb un grup de 16 fabricants, va fundar l'empresa Representacions i Exclusives Girona S.A.,  l'any 1981, per oferir productes exclusius, embotits, pernils i formatges,  a les carnisseries, xarcuteries i botigues especialitzades més selectes de les comarques gironines. Amb els anys i les noves tendències,  es va ampliar la distribució cap al sector de l'hostaleria i la restauració, i més tard, la gama i l'oferta de distribucions,  es va complementar amb els productes vinculats al món de la pastisseria.

REGISA sempre s'ha preocupat d'estar a l'avantguarda i avançar-se als esdeveniments, oferin els millors productes i bon servei a un sector, que no para d'evolucionar, i que té un pes important en l'economia de les comarques gironines.

L'any 1999, va ser una de les primeres empreses de l'estat espanyol que va obtenir la certificació ISO 9002,  (actualment ISO 9001:2008), que avalava encara  més l'esforç en l'implantació d'un sistema de gestió amb els paràmetres de qualitat més exigents, per a la representació i distribució de productes selectes.

Paral.lelament,  i en aquests darrers anys, l'equip tècnic i professional de Selecció Regisa,  sota la direcció de Carles Bagué, s'ha especialitzat en el desenvolupament de noves tècniques en logística,  comercialització y facturació,  millorar el servei i mantenir l'atenció personalitzada al client, amb l'efectivitat que sempre l'ha caracteritzat.

Regisa és, doncs

  • Confiança, avalada pels 35 anys d'història i bon servei.
  • Qualitat, per la seva gama de productes exclusius.
  • Excel.lència, pel tracte i l'atenció a tots els seus clients.