Apreciats clients,

 

El motiu d’aquest escrit es informar-vos que a pesar de la situació d’alerta sanitària per el COVID-19 en la que ens trobem, Selecció Regisa, com a distribuïdora de productes alimentaris es troba en ple funcionament per atendre i donar servei a tots els nostres clients.

Els trobareu disponibles com sempre a través del vostre assessor personal, per telèfon o WhatsApp 972 477 079 a través de regisa@sregisa.com i al nostre web www.sregisa.com.

Aprofitem per informar-vos que estem seguint al peu de la lletra totes les recomanacions que han dictat els organismes oficials i en concret hem adaptat les següents mesures per tal de poder-vos seguir subministrant els nostres productes i serveis amb total normalitat. Sempre vetllant per  la salut dels nostres treballadors, els nostres clients i els nostres proveïdors:

 

 mesures-covid

 

- Hem adaptat la nostra forma de treballar per tal de seguir oferint atenció personalitzada als nostres clients. Es prioritzen les visites concertades en comptes de les visites de ruta  i es reforça el suport per mitjà de telèfon o WhatsApp dels nostres comercials.


- Hem comunicat i format a tot el personal amb les mesures de prevenció adoptades i les normatives d’higiene aplicades.


- Hem penjat cartellera informativa a les diferents zones de les nostres instal·lacions.


- Hem col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic per el personal.


- Hem proporcionat EPI’s i mascaretes reutilitzables als nostres treballadors.


- Hem establert un registre de temperatura corporal amb un termòmetre infraroig. Es registra la temperatura a tota persona que entra a les nostres instal·lacions.


- Hem augmentat les tasques de neteja i desinfecció del nostre magatzem, oficines, vehicles de repartiment i comercials.


- Hem adoptat totes les mesures de prevenció i higiene tant en la recepció com en la preparació i distribució dels productes.


- Hem reduït les visites de personal extern a les nostres instal·lacions

 

Entenem la gran responsabilitat que comporta fer front a la crisis del COVID-19 i des de Selecció Regisa l’assumim i desitgem poder tornar de nou a la normalitat el més aviat possible.

Agraïm la vostra confiança i us transmetem el nostre afecte i solidaritat en aquests moments difícils, restem a la vostre disposició per tot el que pugueu necessitar.

Atentament,

Selecció Regisa s.l.

 

Posted in News By

Administrador Contenidos