taula-formatges

 

Taula de formatges ARTESANS (Per ordre de cata)

1-PESTO VERD – GOUDA HOLANDÈS:

És un formatge Gouda artesà de vaca, elaborat per una petita formatgeria, els seus sabors estan elaborats amb productes totalment naturals i especials. Té un gust intens a pesto amb una consistència suau.

2-MARCEL PETIT- COMPTE FRANÇA

Formatge artesà amb una maduració de 12 mesos, fet amb llet crua de vaca. Té notes afruitades i fresques. El Comte destaca per la seva elasticitat fruit de la seva condició de pasta cuita i el seu característic gust dolç.

3- EL RODÓ CENDRA DE LA FRASERAVACARISSES, BARCELONA

Formatge artesà de llet de cabra pasteuritzada, textura cremosa i tova, amb la seva escorça coberta de cendra (comestible). És fundent al paladar. 

4- EL CINGLE DE LA FRASERAVACARISSES, BARCELONA

Formatge artesà de llet pasteuritzada de cabra, escorça rentada. Aromes intensos amb matisos vegetals i animals, textura cremosa, gust intens amb matisos àcids.

5- CAMPORUS PESEBRE SEMICURATCUENCA

Formatge artesà Manxec amb D.O. Llet crua d’ovella, madurat 6 mesos i de textura compacta i certa elasticitat. Sabor profund, agradable. És el formatge Manxec més premiat a nivell nacional i internacional.

6- BLUE SHOPSHIRE – REINO UNIDO

Formatge artesà de llet crua de vaca, intensitat en boca alta. Vetes blaves que manen a través del seu color ataronjat intens, propi de l’Annato (extracte de planta) amb el què està elaborat.

Tabla de quesos ARTESANOD (Por orden de cata) 

 1-PESTO VERDE -GOUDA HOLANDÉS

Es un Queso Gouda Artesano de vaca, elaborado por una pequeña quesería, sus sabores están elaborados con productos totalmente naturales, especiales e imaginativos, sabor intenso al pesto, pero de consistencia suave.

2-MARCEL PETIT-COMTE FRANCIA

Queso Artesano con una maduración de 12 meses de leche cruda de vaca. De notas afrutadas y frescas. Comte destaca por la elasticidad que lo define fruto de ello su condición de pasta cocida a su característico dulzor.

3-EL RODÓ CENDRA DE LA FRASERA - VACARISSES, BARCELONA

Queso Artesano de leche de Cabra pasteurizada de textura cremosa y blanda, su corteza recubierta de ceniza (comestible), fundente al paladar.

4-EL CINGLE DE LA FRASERAVACARISSES, BARCELONA

Queso Artesano de leche pasteurizada de Cabra, corteza lavada, sus aromas son intensos con matices vegetales y animales. Textura cremosa, sabor intenso con matices ácidos.

5-CAMPORUS -PESEBRE SEMICURADO -CUENCA

Queso Artesano Manchego con D.O. De leche cruda de oveja, maduración 6meses, de textura compacta y cierta elasticidad de gran sabor profundo, agradable.El queso manchego más premiado A nivel Nacional e Internacional.

6-BLUE SHOPSHIRE -REINO UNIDO

Queso Artesano de leche cruda de vaca, con una intensidad en boca alta. Sus vetas azules que irradian a través de su color naranja intenso, propio del achiote con el que está elaborado.

 

 

 

Posted in Blog By

Administrador Contenidos