Seguint amb el nostre afany pe millorar els serveis als clients, i per facilitar al màxim la vostra feina i donar-vos el màxim de facilitats, us presentem la nova versió de la web de Regisa S.L., concebuda com un aparador i portal de vendes obert cada dia, les 24 hores, i durant tot l‘any.

Aquí hi teniu tots els nostres productes, per categories i seccions, als que hi podreu accedir per veure’n les imatges i les característiques tècniques, i si voleu, ja en podeu fer la comanda directament. També, a través d’aquí us podem resoldre qualsevol dubte o qüestió sobre el que necessiteu saber o el que bolqueu adquirir.

Des d’aquest aparador tindreu al dia totes les nostres propostes, les novetats més importants, el que promocionem puntualment, i més de 2500 productes d’alta gama al vostre abast.

Com sempre, el nostre equip seguirà fent-vos les visites habituals, i atenent personalment les vostres comandes i peticions, i vetllant perquè el contacte humà segueixi essent proper i fluid.

I, per aprofitar que engeguem aquesta nova etapa, a part de mantenir les condicions de preus i propostes a tots els nostres clients, també obrim la web de Regisa S.L. a particulars i no clients, per a que tinguin la possibilitat de conèixer i comprar el que els hi interessi.

Gràcies per seguir confiant amb nosaltres!

La direcció Regisa S.L.

 

Posted in News By

S.Regisa